Live Cooking bij Van der Valk (2024)

Van der Valk

Mijn Valk Account(€0,00)

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Boek kamer

Valk Verrast

HomeBorreldealLenteaanbiedingenMoederdagHotelsAanbiedingenOntbijtLunchDinerMenukaartenUit eten bij Van der ValkGiftcardBestellenActiverenSaldo checkenMeest gestelde vragenValk LoyalVoorwaardenMeest gestelde vragenFaciliteitenFamiliekamersZwembadBubbelbad kamerHuisdierenRoomserviceMindervalidenSpaFietsE-ChopperBalkonHotel met laadpaalMoederdag aanbiedingen

Menu

Menu

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Menukaarten
  • Uit eten bij Van der Valk
  • Live Cooking bij Van der Valk (1)
  • Live Cooking bij Van der Valk (2)
  • Live Cooking bij Van der Valk (3)
  • Live Cooking bij Van der Valk (4)

Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan een Van der Valk hotel? Geniet van Live Cooking, waarbij de chef-koks samen met hun team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Naast een breed aanbod van vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs.

Het Live Cooking buffet is speciaal voor u samengesteld met verse en seizoensgebonden producten. Vrijwel elk Van der Valk hotel biedt een Live Cooking buffet aan. Het aanbod kan verschillen per hotel. Geniet u liever van een Live Cooking brunch-, lunch- of dinerbuffet? Het is allemaal mogelijk bij Van der Valk. Live Cooking vindt meestal plaats gedurende het weekend of tijdens feestdagen. De perfecte gelegenheid om gezellig samen te komen met vrienden of familie.

Diverse gerechten, vers bereid

In een open keuken bereidt het keukenteam voor u onder andere:

  • Verrassende voorgerechten, zoals diverse broodsoorten en carpaccio
  • Wok gerechten
  • Uitgebreide salades
  • Diverse vis- en vleesspecialiteiten
  • Warme gerechten
  • Een uitgebreid dessertbuffet

Geniet van onbeperkte keuze voor een vaste prijs

Met Live Cooking bij Van der Valk kunt u onbeperkt genieten van een ruime keuze aan culinaire gerechten tegen aantrekkelijke prijzen. U heeft zelf de keuze uit verschillende gerechten die speciaal voor u klaargemaakt worden in een open keuken. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid dessertbuffet. Proef de vele zoetigheden of geniet van een heerlijk kopje koffie.

Van der Valk Live Cooking met de kinderen

Kinderen komen niets te kort tijdens Van der Valk Live Cooking. Er zijn verschillende snacks voor de kinderen, zoals kaassoufflés en kipnuggets. Daarnaast kunnen de kinderen zich volop vermaken in de kinderenhoek.

Culinaire avond combineren met een overnachting?

Wilt u de sfeervolle avond goed afsluiten? Kies dan het Van der Valk Live Cooking arrangement. Naast ’s avonds een heerlijk Live Cooking buffet kunt u vervolgens overnachten in een luxe kamer in het hotel. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Combineer uw overnachting met leuke uitstapjes in de buurt. In de omgeving van de Van der Valk hotels is er genoeg te beleven voor zowel jong als oud.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierentuin of maak een wandel- of fietsroute door de mooie natuur. Liever even ontspannen in het hotel? Veel hotels beschikken over een wellness waar u helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast kunt natuurlijk ook relaxen op de hotelkamer. Ontdek alle mogelijkheden bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

  • Live Cooking bij Van der Valk (5)

    Hotel Amersfoort-A1

    Elegant zakenhotel of sfeervolle getaway? Inspirerende netwerkborrel of een gezellig diner? Hotel Amersfoort-A1 bewijst dat business en pleasure hand in hand gaan.

  • Live Cooking bij Van der Valk (6)

    Hotel Amsterdam Amstel

    Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel is hetallereerste Van der Valk hotel binnen de ring van Amsterdam. Het hotel heeft 206 kamers, eenbuitenzwembad en diverse restaurants.

  • Live Cooking bij Van der Valk (7)

    Hotel Antwerpen

    Van der Valk Hotel Antwerpen verwelkomt u graag in een van onze 237 nieuwe kamers . De kamers zijn verdeeld over de kamertypes Comfort, Deluxe, Deluxe Twin, Executive en Suite. … Lees meer

    Van der Valk Hotel Antwerpen verwelkomt u graag in een van onze237 nieuwe kamers. De kamers zijn verdeeld over de kamertypes Comfort, Deluxe, Deluxe Twin, Executive en Suite.Overnachten in Antwerpen dicht bij het centrum, met alle faciliteiten voorzien? U vindt het op één adres!

    Het hotel ligt net buiten de ringweg van Antwerpen en biedt recent gerenoveerdekamers met airconditioning en gratis WiFi.Het hotel beschikt over een ruime parkeergelegenheid die gratis is voor onze gasten. Ook kan u als hotelgast gratis gebruik maken van het verwarmd binnenzwembad, de sauna en fitnessruimte.

    De bistro van Van der Valk Hotel Antwerpen heet Stiel, dit is ook de rode draad in het restaurant, ambachten staan er centraal en dat proef je. Op de menukaart vind je een mix van Valk klassiekers, typisch Belgische gerechten en seizoensuggesties.
    Kom dagelijks genieten in het restaurant, de bar of op het terras. Op vrijdag- en zaterdagavond bieden we een Live cooking buffet aan en op zondagmiddag een brunch buffet.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (8)

    Hotel Beveren

    Hotel Restaurant Beveren ligt dichtbij Antwerpen, Brussel en Gent. Zakelijk of privé? Geniet hier van het comfort en de gastvrijheid die ons hotel en restaurant u biedt.

  • Live Cooking bij Van der Valk (9)

    Hotel Breukelen

    Van der Valk Hotel Breukelen biedt alles wat u als zakelijke of particuliere gast kan wensen, van luxe hotelkamers en suites tot stijlvolle meeting rooms. Centraal gelegen, goed bereikbaar en met … Lees meer

    Van der Valk Hotel Breukelen biedt alles wat u als zakelijke of particuliere gast kan wensen, van luxe hotelkamers en suites tot stijlvolle meeting rooms. Centraal gelegen, goed bereikbaar en met gratis Wifi en parkeren en OV voor de deur!

    Overnachten
    Heerlijk overnachten kan in één van onze 236luxe kamers of themasuites, met sauna, stoomcabine en bubbelbad. Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van het verwarmde binnenzwembad in het bijgebouw, waarin u baantjes kunt trekken of gewoon kunt ontspannen. Wilt u liever fitnessen? Dan staat een mooie lichte ruimte met cardio fitness apparaten, dumbells en twee krachtstations tot uw beschikking.

    Culinair
    In het weekend bieden wij ons befaamde, uitgebreide Live Cooking buffet aan. In een luxe open keuken bereiden onze koks á la minuut de meest smakelijke gerechten voor u. In ons gloednieuwe à la carte restaurant bent u van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner. Voor kleintjes is er een speelhoek en Wereldeters menukaart. Ook in onze moderne hotelbar is het goed vertoeven, onder het genot van een hapje & drankje.

    Wellness
    Kom compleet tot rust in ons Wellness Center, waar u kosteloos gebruik kunt maken van de sauna, stoomcabine, aromadouches en relaxruimte metligstoelen rondom een open haard.

    Meetings & Events
    Ons zalencentrum beschikt overmaar liefst 22 multifunctionele meeting rooms en een centrale Businesslounge en heeft alle ingrediënten om uw event te laten slagen. Alle zalen bieden daglicht en zijn uitgerust met en audiovisuele apparatuur en airconditioning. Ook voor borrels en feesten bent u bij ons aan het juiste adres.

    Ligging
    Hotel Breukelen is gelegen in de groene, Rijn- en Vechtstreek. Maak een fiets- of wandeltocht en huur een sloep voor een historische vaartocht over de Vecht. Ga shoppen in Amsterdam en Utrecht, ontdek kasteel De Haar, Artis en het Spoorwegmuseum. Of combineer een verblijf in Hotel Breukelen met een avondje uit. Een directe treinverbinding voor een concert of event in de ZiggoDome, Jaarbeurs, Amsterdam Rai of de Johan Cruijf Arena is op loopafstand en ook de snelweg A2 bereikt u binnen enkele minuten.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (10)

    Hotel Brussels Airport

    Geniet van een verblijf in Hotel Brussels Airport. Dit moderne hotel biedt haar gast gegarandeerde luxe, comfort en kwaliteit. Zo beschikt het hotel over 246 goed gefaciliteerde hotelkamers, … Lees meer

    Geniet van een verblijf in Hotel Brussels Airport. Dit moderne hotel biedt haar gast gegarandeerde luxe, comfort en kwaliteit. Zo beschikt het hotel over 246 goed gefaciliteerde hotelkamers, waaronder 5 suites en 5 familiekamers, een uitstekend restaurant, een gezellige bar en een fitness. Voor op doorreis zijnde gasten beschikt het hotel over een shuttlebus, die je vanuit het hotel naar de luchthaven vervoert of vice versa. Het hotel biedt een gezellige en gastvriendelijke omgeving, waarbij de hotelmedewerkers 24/7 voor je klaar staan.

    Brussel en omgeving

    Van der Valk Hotel Brussels Airport, ligt, zoals de naam het al zegt, binnen 1 kilometer van de Zaventem Luchthaven en op 16 minuten met het Openbaar Vervoer van Brussel Centrum. Ook per auto is het centrum zeer makkelijk te bereiken. Het centrum, met zijn vele toeristische bezienswaardigheden, is zeker een aanrader voor de stedentripliefhebber. Denk hierbij aan De Grote Markt, het Atomium, Mini Europe, de vele musea die de stad telt, de vele winkels en boetiekjes... Eigenlijk te veel om op te noemen.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (11)

    Hotel Cuijk - Nijmegen

    Hotel Cuijk-Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Het hotel beschikt over 157 hotelkamers, waaronder 8suites en 3familiekamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Voor … Lees meer

    Hotel Cuijk-Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Het hotel beschikt over 157 hotelkamers, waaronder 8suites en 3familiekamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Voor je culinaire trekken, kun je terecht in het restaurant en de brasserie die zich in het hotel bevinden. Qua transport is het hier ook prima geregeld. Voor de doorreiziger per lucht biedt het hotel shuttle transport aan tussen het hotel en Airport Weeze. Je kunt je auto gratis parkeren voor de deur en ter plekke kun je (elektrische) fietsen en een auto huren. Heb je zelf een elektrische fiets of auto? Deze kun je via de oplaadplaal bij het hotel zelf opladen.

    Nijmegen en omgeving

    Het hotel is ideaal gelegen aan de rand van Nijmegen, nabij Weeze Airport. Voor culturele- en shopliefhebbers vind je in de directe omgeving de steden Kleve, Nijmegen (oudste stad van het land) en Venlo. Bezoek daar de de vele winkels, pak een terrasje of bewonder de monumentale panden gelegen in het directe straatbeeld. Voor golfliefhebbers vind je vlakbij de golfbanen Het Rijk van Nijmegen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek, die een directe samenwerking met Van der Valk Hotel Cuijk hebben. Maar ook andere sportievelingen komen hier volledig aan hun trekken, door middel van de mooiste wandel- en fietstochten door het Land van Cuijk. Voor waterpret vind je vlakbij de Maas en de Kraaijenbergse Plassen.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (12)

    Hotel Eindhoven

    Van der Valk Hotel Eindhoven is een modern, state of the art Hotel. Een omgeving waar gastvrijheid tot in de kleinste details is uitgewerkt: een aangename plek om te vertoeven, een thuis voor elke … Lees meer

    Van der Valk Hotel Eindhoven is een modern, state of the art Hotel. Een omgeving waar gastvrijheid tot in de kleinste details is uitgewerkt: een aangename plek om te vertoeven, een thuis voor elke lokale gast en wereldreiziger. Het hotel, gelegen aan de snelweg, met toegang tot het openbaar vervoer op slechts 100 meter, is makkelijk bereikbaar. Het hotel beschikt over 263 royale en comfortabele hotelkamers, 3 eetgelegenheden, een eigen fitness, indoor zwembad en beautysalon. Tevens vindt uhier elektrische oplaadpunten, zodat utijdens uwverblijf uwelektrische auto of fiets kunt opladen. En wilt uer lekker in de open lucht op uit trekken? Het is mogelijk om ter plekke een (elektrische) fiets te huren.

    Eindhoven en omgeving

    Eindhoven, met haar karakteristieke straatjes, is een krachtige, levendige stad. Een stad vol mogelijkheden, die barst van de gezelligheid, denkkracht, werkklust, plezier en energie. In Eindhoven is men voortdurend in de weer met nieuwe ontwikkelingen op creatief gebied, innovatie, technologie, design en kennis. Voor liefhebbers van fashion, lifestyle, food & drinks en enterainment 'the place to be'! Meer een liefhebbern van ruimte en groen? Bezoek dan de Genneper Parken, met haar prachtige fiets- en wandelroutes. Voor familieuitjes vindt uin de directe omgeving bijvoorbeeld Dierenrijk, dé kinderdierentuien en de Efteling. Waar je ook naar op zoek bent, voor ieder is wel wat wils te vinden. Een verblijf aan Van der Valk Hotel Eindhoven biedt ugegarandeerde Brabantse gezelligheid.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (13)

    Hotel Gilze - Tilburg

    In het landelijke Hart van Brabant vind je het bekende Hotel Gilze-Tilburg, vlakbij Tilburg en Breda. Het hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten. Allemaal erop gericht om het comfort van de … Lees meer

    In het landelijke Hart van Brabant vind je het bekende Hotel Gilze-Tilburg, vlakbij Tilburg en Breda. Het hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten. Allemaal erop gericht om het comfort van de gast te vergroten. Bijvoorbeeld een eigen indoor zwembad, wellness, casino, paardenstalling. Verhuur van gewone en elektrische fietsen en elektrische oplaadpunten voor zowel fietsen als auto's.

    Tilburg en omgeving

    Met name de schitterende en veelzijdige omgeving van Hotel Gize - Tilburg spreekt de gasten erg aan. Het hotel ligt in hartje Brabant, vlakbij attracties als de Efteling en de Beekse bergen. Cultuur- en shopliefhebbers bevinden zich in een mum van tijd in de steden Tilburg of Breda. En het groene veelzijdige Brabantse landschap zorgt voor de mooiste fiets- en wandeltochten. Dit alles gecombineerd met de gastvrije Brabantse ontvangst is hetgeen waarom de gasten bij hotel Gilze - Tilburg graag terugkomen.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (14)

    Hotel Gladbeck

    Het hotel is gelegen middenin een mooie groene gordel in het Roergebied, in één van de meest interessante en kleurrijke cultuurgebieden van Europa.

  • Live Cooking bij Van der Valk (15)

    Hotel Gorinchem

    Van der Valk Hotel Gorinchem is gevestigd in de mooiste vestingstad van Nederland, Gorinchemen heeft 158 hotelkamers. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness, casino en een eigen IMax … Lees meer

    Van der Valk Hotel Gorinchem is gevestigd in de mooiste vestingstad van Nederland, Gorinchemen heeft 158 hotelkamers. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness, casino en een eigen IMax 4D-bioscoop, dit alles verdeeld over 13 verdiepingen. De 11 modern uitgeruste vergader/meetingzalen maakt het hotel compleet!

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (16)

    Hotel Groningen - Hoogkerk

    Business en ontspanning tussen stad en land Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis … Lees meer

    Business en ontspanning tussen stad en land
    Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten. Vanaf het hotel bent u binnen een paar minuten met de bus in de binnenstad van Groningen. Ook de natuur is binnen handbereik. Vanuit het hotel wandelt of fietst u zo het natuurgebied De Onlanden in of één van de andere prachtige natuurgebieden in Groningen en Drenthe.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (17)

    Hotel Groningen - Zuidbroek A7

    Het viersterren hotel Hotel Groningen - Zuidbroek A7 kenmerkt zich met name door de prettige service en de goede kwaliteit die de gasten hier ondervinden. De kamers van deze locatie zijn pas … Lees meer

    Het viersterren hotel Hotel Groningen - Zuidbroek A7 kenmerkt zich met name door de prettige service en de goede kwaliteit die de gasten hier ondervinden. De kamers van deze locatie zijn pas gerenoveerd en voldoen aan alle eisen die een gast mag verwachten. Daarnaast biedt het hoteleen fitness ruimte aan.Ook kun je hier ter plekke zowel elektrische- als gewone fietsen huren en is er een oplaadpunt ter plaatse om je elektrische fiets op te laden.

    Groningen en omgeving

    Hotel Groningen-Zuidbroek A7 is de meest noordelijke Van der Valk locatie van Nederland. In de directe omgeving vind je prachtige weidse landschappen, waar je de meest mooie fiets- en wandelochten kunt maken. Voor de stedenliefhebber ligt op slechts 15 minuten rijafstand de bruisende stad Groningen, met haar gezeliige winkelstraten en beroemde musea. Kortom het hotel heeft haar gast een hoop te bieden.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (18)

    Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

    Privé, als individu of als groep? Bij het gastvrije hotel ‘s Hertogenbosch-Vught, gelegen opslechtsenkele minuten van Den Bosch, bent u volledig op zijn plaats.

  • Live Cooking bij Van der Valk (19)

    Hotel Hildesheim

    Achter de geklasseerde vakwerk- en rococogevel biedt het 4-sterren hotel 125individuele kamers, het stijlvolle restaurant Gildehaus, de elegante Stadtschenke Bar en zeven multifunctionele … Lees meer

    Achter de geklasseerde vakwerk- en rococogevel biedt het 4-sterren hotel 125individuele kamers, het stijlvolle restaurant Gildehaus, de elegante Stadtschenke Bar en zeven multifunctionele vergaderruimtes.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (20)

    Hotel Hoorn

    Bij Hotel Hoorn kunt u genieten van de historische binnenstad van Hoorn of een uitstapje maken in de prachtige omgeving. Zo hebben wij diverse fietsroutes uitgestippeld, kunt u heerlijk wandelen … Lees meer

    Bij Hotel Hoorn kunt u genieten van de historische binnenstad van Hoorn of een uitstapje maken in de prachtige omgeving. Zo hebben wij diverse fietsroutes uitgestippeld, kunt u heerlijk wandelen of één van de vele bezienswaardigheden in de buurt bezoeken.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (21)

    Hotel Luxembourg-Arlon

    Het moderne gebouw is volledig nieuw en ligt op een natuurlijke verhoging op de grens van de Belgische en Luxemburgse Ardennen waardoor het uitzicht vanuit het hotel fenomenaal is. Door de … Lees meer

    Het moderne gebouw is volledig nieuw en ligt op een natuurlijke verhoging op de grens van de Belgische en Luxemburgse Ardennen waardoor het uitzicht vanuit het hotel fenomenaal is. Door de perfecte ligging op de kruisingA4/E411 en op zeerkorte afstand van Luxemburg, Luxemburg airport en Kirchberg maakt deze locatie uniek.Een geweldig hotel voor een vakantie of zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Het gebouw is voorzien van alle luxe waaronder gratis Wi-Fi, parkeergelegenheid, individuele airconditioning en ruime kamers met een warm en moderne inrichting. Er zijn10 flexibele zalen met een totaal oppervlakte van 1200 m2 allen voorzien van daglicht met prachtig uitzicht en ondersteund met de meest geavanceerde audio visuele technieken.Bij hotel Van der Valk Luxembourg-Arlon kunt u kiezen tussen het a la carte restaurant en de brasserie, ieder met een eigen kaart en karakter. De volledig open keuken laat u zien hoe de chefs de verse gerechten voor beide restaurants bereiden. Maak een wandeling door de groente-en kruidentuin om te zien hoe de seizoensproducten bewerkt en geoogst worden. Laat u inspireren en verwennen door het professionele team dat voor u klaar staat.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (22)

    Hotel Moers

    Het hotel heeft 124 comfortabele tweepersoonskamers. Deze zijn in 2013 gerenoveerd. Ze zijn voorzien van tv, telefoon, gratis wifi, luxueuze badkamers en een terras of balkon. Naast de … Lees meer

    Het hotel heeft 124 comfortabele tweepersoonskamers. Deze zijn in 2013 gerenoveerd. Ze zijn voorzien van tv, telefoon, gratis wifi, luxueuze badkamers en een terras of balkon. Naast de Standaard-kamers heeft het hotel ook enkele Comfort Class-kamers, 4 Luxe Suites en 1 Business Appartement.

    Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met voortreffelijke, internationale gerechten. In de gezellige hotelbar kunnen gasten ontspannen tv-kijken of genieten van een drankje.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (23)

    Hotel Sassenheim-Leiden

    Hotel Sassenheim beschikt over 157 hotelkamers. Daarnaast kunt u werken aan uw conditie in de fitnessruimte of relaxen in de sauna. Na een inspannende dag een gokje wagen? Direct naast het hotel … Lees meer

    Hotel Sassenheim beschikt over 157 hotelkamers. Daarnaast kunt u werken aan uw conditie in de fitnessruimte of relaxen in de sauna. Na een inspannende dag een gokje wagen? Direct naast het hotel vindt u Jack’s Casino. À la carte Restaurant Nest is de gehele dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. In de sfeervolle hotelbar OZZO Oriental Restobar, met terras aan het water, sluit u een dag vol inspanning af onder het genot van een hapje en drankje. Het hotel beschikt ook over gratis WiFi enparkeerplaatsen.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (24)

    Hotel Liège Sélys

    Luik is de grootste toeristische stad van Wallonië, waar talloze rijkdommen te ontdekken zijn. De Maas die dwars door de stad loopt, de steile en beboste heuvels die de stad omringen en het … Lees meer

    Luik is de grootste toeristische stad van Wallonië, waar talloze rijkdommen te ontdekken zijn. De Maas die dwars door de stad loopt, de steile en beboste heuvels die de stad omringen en het oude centrum geven het een verbazingwekkende charme.

    De folklore,warme en gastvrije bevolking, levendige wijken en het grote aantal restaurants, maken de stad een belangrijk deel van het culturele, artistieke en architectonische erfgoed van België.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (25)

    Hotel Stein-Urmond

    Bezoek het sfeer- en smaakvolle Hotel Stein-Urmond. Het viersterren-hotel beschikt over diverse uitstekende faciliteiten. Zo vind je hier een fitness en solarium om in tot rust te komen en biedt … Lees meer

    Bezoek het sfeer- en smaakvolle Hotel Stein-Urmond. Het viersterren-hotel beschikt over diverse uitstekende faciliteiten. Zo vind je hier een fitness en solarium om in tot rust te komen en biedt het hotel scooters en (elektrische) fietsen te huur aan, waarop je op je gemak de omgeving kunt verkennen. Beschik je over een elektrische auto of fiets? Je kunt ze ter plekke opladen, terwijl je rustig van een koffie of een lunch geniet. In het hotel zal je met de welbekende Limburgse gastvrijheid worden ontvangen.

    Limburgse Heuvel- en Mergelroute en omgeving

    Hotel Stein-Urmond is direct gelegen aan de Limburgse Heuvel– en Mergelroute, op slechts enkele kilometers van Maastricht en Valkenburg. Dit gebied, liggend aan de poort van Zuid-Limburg, beschikt over de mooiste (grensoverschrijdende) fietsroutes. Daarnaast bevindt het hotel zich vlakbij allerlei aantrekkelijk attracties en steden, waar je heerlijk kunt shoppen of cultuur kunt opsnuiven. Denk hierbij aan Maastricht, Valkenburg, GaiaZoo, Thermae 2000, Snowworld en Maasmechelen Village Outlet. Deze ideale ligging alleen al maakt een bezoek aan dit hotel meer dan de moeite waard.

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (26)

    Hotel Venlo

    Een voortreffelijk onthaal in ontspannen sfeer staat u te wachten in Van der Valk Hotel Venlo, gelegen in het Limburgse Maasduinen gebied met toegang tot Oost-Brabant en Duitsland. Groen en … Lees meer

    Een voortreffelijk onthaal in ontspannen sfeer staat u te wachten in Van der Valk Hotel Venlo, gelegen in het Limburgse Maasduinen gebied met toegang tot Oost-Brabant en Duitsland. Groen en duurzaam staan bij Van der Valk Hotel Venlo voorop en is daarom bekroond met het gouden "Greenkey" keurmerk als eerste hotel in Noord-Limburg

    Verberg

  • Live Cooking bij Van der Valk (27)

    Hotel Zaltbommel-A2

    Centraal gelegen tussen Utrecht en’s-Hertogenbosch. Goed bereikbaar per openbaar vervoer en direct aan de A2. Kies de kamer die het best bij u past, u kunt kiezen uit … Lees meer

    Centraal gelegen tussen Utrecht en’s-Hertogenbosch.

    Goed bereikbaar per openbaar vervoer en direct aan de A2.

    Kies de kamer die het best bij u past, u kunt kiezen uit 5kamertypes!

    In restaurant Salt geniet u van heerlijke seizoens- en streekgerechten, of geniet van een heerlijke wijn in onze wine-bar. Gaat u liever voor een kleine hap of een borrel? Dan nodigen wij u graag uit inhet MC Café.

    Verberg

Live Cooking bij Van der Valk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6456

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.